Preloader Close

Vitaliteit trajecten

Succesvolle mensen zijn niet gelukkiger,
maar gelukkige mensen zijn wel succesvoller.

“Zakelijk succes zonder geluk en gezondheid is van korte duur.”

De wereld verandert, werk verandert en mensen veranderen ook. Tijd voor Mij helpt bedrijven en haar medewerkers de goede kant op ontwikkelen. Ontwikkelen richting meer vitaliteit, meer geluk, meer groei. Ontwikkelen richting minder verzuim, meer veerkracht, betere werksfeer en hogere productiviteit. Kortom, richting meer succes voor zowel werkgever als werknemer.

Tijd voor Mij vitaliteit trajecten richten zich op :

  • Vitaliteit
  • (werk) geluk
  • Ontwikkeling

Vitaliteit

Vitaliteit is een onmisbaar onderdeel van geluk. Belangrijke thema’s die hieronder vallen, zijn beweging, voeding, ontspanning en mindset.

(Werk) geluk

Het belang van gelukkige medewerkers is groot. Zo zijn ze gezonder, stressbestendiger, creatiever en productiever. Dit resulteert in een betere sfeer, lager verzuim en meer succes!

Ontwikkeling

Medewerkers nemen zelf de regie over hun eigen vitaliteit, geluk en ontwikkeling. Intrinsieke motivatie is nodig om in beweging te komen. Hiermee is het positieve effect al snel merkbaar voor zowel medewerkers als de organisatie.

Het belang van vitale en gelukkige medewerkers is groot. Zo zijn ze gezonder, stressbestendiger, creatiever en productiever. Dit resulteert in een betere sfeer, lager verzuim en meer succes!

Gebaseerd op jarenlang persoonlijk en wetenschappelijk onderzoek naar positieve psychologie, gedragsverandering, vitaliteit en (werk)geluk. Maatwerk speelt hierin een belangrijke rol omdat iedere organisatie zijn eigen unieke cultuur en HR thematiek heeft.

Medewerkers nemen zelf de regie over hun eigen vitaliteit, geluk en ontwikkeling. Intrinsieke motivatie is nodig om in beweging te komen. Hiermee is het positieve effect al snel merkbaar voor zowel medewerkers als de organisatie. De rol van de organisatie is hierin ondersteunend en faciliterend.

Kapstok nodig?

Duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling

Je hebt een uitgebreid aanbod op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling. Maar er wordt niet zoveel gebruik van gemaakt als je had gehoopt. Of je zoekt naar manieren om al het aanbod samen te brengen en eventueel uit te breiden.

Tijd voor Mij is de kapstok voor al je bestaande aanbod en kan dit eenvoudig uitbreiden voor nog meer resultaat.

Wendy Grouve MSc

Gedragswetenschapper
De meest voorkomende bouwstenen van ons Vitaliteitstraject.

Inspirerend en maatwerk

Ons Vitaliteitstraject integreert jouw bestaande aanbod en HR thematiek zodat alles naadloos op elkaar aansluit en het echt werkt! Wetenschappelijk onderbouwd en praktisch uitvoerbaar.

Wensen/ behoeften

Samen bepalen we de belangrijkste thema’s en gewenste ontwikkeling. Uitwerking in jaar/kwartaal overzicht.

Vitaliteitscan

Geeft iedere medewerker inzicht in huidige en gewenste situatie. Inclusief adviezen voor meer (werk)geluk en vitaliteit.

Workshop/ training

Energieke, inspirerende en motiverende bijeenkomsten voor meer (werk)geluk, vitaliteit en ontwikkeling.

Evaluatie/follow-up

Concrete tips en handvatten voor follow-up om vitaliteit en (werk)geluk blijvend aandacht te geven.